17 kutyus és 6 cica talált gazdát a Vigyél Haza Alapítvány örökbefogadó napján

0
376 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Nagy volt a sürgés forgás a Vigyél Haza Alapítvány szombati rendhagyó örökbefogadási napján, amit az Illatos úti Állatvédelmi Szolgálat munkatársaival együtt szerveztek. A  felhívásra több mint kétszázan mentek el, hogy ismerkedjenek a gazdira váró kutyákkal és egy életre szóló társat válasszanak maguknak.

Megérkeztek az önkéntes kutyaszállítók is, így – aki ezt kérte – minden gazdis kutyát az új gazdival együtt hazaszállítottak!
És az eredmények? 17 kutya és 6 macska talált magának gazdit!
Bát a telepen nagyon sok a nagytestű, idősebb és stafford-jellegű kutya, sikerült sok olyan rászorulót is gazdikhoz juttatni, akik már több mint egy éve várják a csodát, vagy idősebbek: köztük két, 11 éves kutyus is! –Írja facebook oldalán az alapítvány
Hogy ez az eredmény sok, vagy kevés? Akik hosszú, reménytelen várakozás után végre otthont találtak, azoknak épp elég, akik tovább várnak reménykedve, egy-egy jólelkű állatbarátra, hogy végre örökbe fogadja őket, azoknak egészen biztosan csalódás. Az alapítvány önkéntesei azonban godozásba vettek további két kutyust, akiket senki nem választott. Axelt, aki szívférges és még további, több hónapos kezelésre szorul és Pedrót a 9 éves keveréket aki több mint egy éve volt az Illatos út lakója.
Most pedig jöjjenek a boldog gazdis fotók a Vizslafotózás jóvoltából.

További képek: Az esemény facebook oldalán

Forrás: Vigyél haza alapítvány