Zseniális fotók egy mocsárban vadászó leopárdról

0
5 203 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Az éhség bizony nagy úr, a vadászat pedig időnként elég piszkos meló. Ha a leopárd éppen nem a vadkutyák vacsoráját csórja el, akkor néha bizony halászik is, bár a fejét elnézve nem valószínű, hogy számolt a mocsár minden szépségével, mikor a hal után vetette magát a trutyiba. 

A fotókat Abel Coelho lőtte egy fotószafaris utazáson, tudták, hogy egy leopárd van a környéken, de a férfinak sikerült kiszúrnia az állatot, amint a Savuti csatorna partjának közelében ólálkodik. Elmondása szerint, a leopárd egy szempillantás alatt a sáros vízbe vetette magát, csak másodpercek töredékén múlt, hogy sikerült elkapnia a jelenetet.

„A SZAFARI VEZETŐJE KAPOTT EGY FÜLEST, MISZERINT EGY LEOPÁRD ÓLÁLKODIK A KÖRNYÉKEN, EZÉRT ODAMENTÜNK MEGNÉZNI. LÁTTUK A HATALMAS HARCSÁKAT A VÍZBEN, DE SOSEM GONDOLTUK VOLNA, HOGY VADÁSZNI KEZD RÁJUK. ÚGY KÖZELEDETT A LEOPÁRD A MOCSARAS TÓHOZ, MINT A KÖZÖNSÉGES HÁZIMACSKÁK: OSONVA, LELAPULVA, SETTENKEDVE, AZTÁN HIRTELEN BELEVETETTE MAGÁT A SÁRBA. LÁTSZOTT, HOGY NEM IGAZÁN TETSZIK NEKI A MOCSÁR, DE MEGÉRTE AZ ÁLDOZAT, HISZEN SZÁJÁBAN EGY HATALMAS HALLAL TÁVOZOTT A HELYSZÍNRŐL”

-mesélte az 57 éves fotós.

Forrás: dailymail