Válaszolt a budapesti állatkert a kerítésén hagyott üzenetre-megható videó is készült róla

0
499 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Pár napppal ezelőtt írtunk róla Nektek, hogy valaki üzenetet ragasztott „HIÁNYZOL ÁLLATKERT” felirattal a budapesti állatkert főbejáratára. 

A Fővárosi Állat és Növénykert dolgozóit nagyon meghatotta a kedves üzenet és válaszolt is rá, egészen egyedi módon. A válaszlevél elkészülésének folyamatáról egy megható videó is készült.

„Szerdán valaki egy üzenetet ragasztott a főkapura: „Hiányzol, Állatkert!” Másnap mi is kiragasztottunk egyet: „Ti is hiányoztok nekünk!” Alá is írta mindenki, aki csütörtökön szolgálatban volt, és a kapuhoz tudott jönni, hogy üzenjen látogatóinknak. Az írás persze nem volt mindig egyszerű, hiszen több munkatársunk úgy írta alá a papírt, hogy közben a másik kezében valamilyen állatot, mondjuk pingvint, gólyát, vagy szurikátát tartott, esetleg valamelyik nagyobb jószág, lovacska, csacsi, tehén vagy teve kötőfékét. Sőt, egyik kollégánk, aki talán azon aggódott, hogy a vízben élő állatok nem lesznek képviseltetve a villámcsődületben, még két halat is magával hozott egy akvarisztikai célokra használt átlátszó vödörben.”-írják az oldalukon