Csillag újra született-a ló aki legyőzte a gyilkos kórt a rákot

0
535 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Azt szokták mondani, hogy ha valaki megmenekül a haláltól, akkor olyan, mintha egy új esélyt kapna az élettől, kvázi, mintha újraszületett volna. Hasonló eset történt Csillaggal is, aki egy gyógyíthatatlan betegségből gyakorlatilag csodával határos módon épült fel. 

A gyógyulás hátterében a teljes életmódváltozás, az elhivatott és szakszerű állatorvosi kezelések, speciális gyógynövény keverékek és a ló gazdáinak önzetlen és gondoskodó szeretete mellett a ló határtalan élni és küzdeni akarása állhat. Még így is hihetetlen! Fogadjátok szeretettel Csillag gazdájának, Obsitos Debórának a történetét:

„2018.11.11-én megmentettük egy TSZ-ből szeretett jelenlegi lovunkat, Csillagot. A ló azon a helyen nagyon rossz állapotban volt, és csúnyán elbántak vele. Csak dolgozott és dolgozott megállás nélkül, illetve rengeteg csikót hozott világra. Amikor hozzánk került nagyon sovány és beteg volt, gombás fertőzése is volt. Több hónapon át megállás nélkül csak vakarózott.

Rengeteg állatorvosi kezelés után sikerült elmulasztani nála ezt a betegséget, de sajnos itt nem jött még a happy end. Csillag egy nap nem tudott felállni, és egy dudor jelent meg a lapockájánál. Mintavétel után kiderült, hogy a mi kis hős kancánk daganatos! Mindenki, aki tudomást szerzett Csillag betegségéről, őrültnek tekintett minket, amiért nem altatjuk el, azonban mi nem adtuk fel a betegség elleni küzdelmet, ahogy Csillag sem. Látszott, hogy minden reggel boldog és elhatároztuk, hogy amíg étvágya és életkedve van addig nem engedjük el a kezét (patáját).

Eltelt jó pár hónap, amikor elköltöztünk Csillaggal egy szebb, nagyobb, tágasabb helyre, ahol annyit lehetett kint, amennyit csak akart. Az elmúlt idő alatt Csillag állapota semmit sem változott. 1 év alatt semmi változás! Szegény lovat csak a gyógyszerek tartották életben. 2020.09.27-én egy hirdetés jött szembe velem, a FitoCavallo oldala volt.

Kitöltöttük az online állapotfelmérő kérdőívet, amely alapján a cég lovas terapeutája és tanácsadója, Deminger Kornélia megküldte tanácsait és termékajánlásait. A tanácsadó részletesen leírta, hogy mely takarmányokat ne etessük – mert gyulladáskeltő hatásuk lehet, melyeket azonban érdemes lenne beiktatni a ló étrendjébe. Javasolta, hogy etessünk vitamin- és ásványi kiegészítőt – ami segíti a daganatos betegek anyagcseréjét és immunrendszerét, valamint jelezte, hogy daganatos betegségeknél a fitoterápiás kezeléssel elsősorban az öngyógyuló képesség fokozása, az immunrendszer támogatása a cél. A gyakorlatban leggyakrabban életminőség javaulást lehet elérni, esetleg lassítható vagy valamennyi időre megállítható az állapotromlás, de a gyógyulás igen ritka. Nem kecsegtetett hamis reményekkel, de biztatott. Megrendeltük egy webshopban a javasolt gyógynövény-keverékeket és Csillag a tanácsadást követő 4. napon elkezdte kapni napi rendszerességgel az a FitoCavallo OLDI, HEPA és ASPRINT gyógynövény keverékeket.

Az OLDI idős kora és szívének támogatása miatt volt szükséges, a HEPA májregeneráló, az ASPRINT pedig a gyulladásos betegségek kiegészítő kezelésére való gyógyhatású termék. Ez idő alatt gyógyszert nem kapott. És akkor megtörtént az isteni csoda, amiről álmodni sem mertünk volna.

2 hónap után Csillag puklija kisebb lett. Majd rá egy hétre szinte semmi nem maradt a hatalmas daganatos puklijából, csak egy apró kis kidudorodás. Nem hittünk a szemünknek és édesanyukámmal egymásra nézve elkezdtünk sírni, egyből hívtuk a lovunkat kezelő állatorvos doktornőnket, aki ugyanúgy kitartott és mindent megtett Csillagért, mint mi – ha nem többet! Az állatorvosunk is hasonlóan reagált, mint mi: csodálkozott, hogy a valószínűtlennek hitt jobbulás hogyan történhetett meg. És bár Csillag nem 100%-osan, de elképesztő módon LEGYŐZTE A RÁKOT! Csillag felépülése miatt hatalmas köszönetet szeretnék nyilvánítani a doktornőnknek, aki, ha nincs, akkor ma a mi Csillagunk sem lenne életben. Nagyon hálás vagyok a FitoCavallo csapatának is, akik személyre szabott tanácsaikkal és különleges gyógynövény-keverékeikkel segítettek a lehetetlent is lehetővé tenni.

Bízom benne, hogy ez a történet mások számára is tanulságos, hiszen ez a csodakanca legyőzte a lehetetlent, amire az orvostudományban nincs gyógyír… Ez olyan eset, amit mások feladtak volna és egy altatással lezártak volna. Rengeteget jelent nekünk, hogy a lovasok.hu csapata közreműködésével sok-sok magyar lovashoz eljut a híre ennek a csodának!”

lovasok.hu