Lenyúlták Dáriust a világ legnagyobb nyulát

0
2 280 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Szombat éjjel otthonából lopták el a 2010-ben hivatalosan is a világ legnagyobb nyulaként elismert, Darius nevű német óriásnyulat, akinek gazdája most 1000 fontot ajánlott fel annak, aki visszajuttatja hozzá az állatot.

Darius nyúlhoz képest egészen bámulatos méretekkel rendelkezik, 129 centiméter hosszú, amivel nagyobb testű kutyákat is simán leköröz – írja a TelexAnette Edwards, az állat gazdája 2010-ben a Guinness World Recordsnak elmondta, hogy

a német óriásnyulakat még könnyebb is tartani, mint a kisebb társaikat, és azt is hozzátette, hogy a nyulai mind nagyon barátságosak.

Darius már akkor is öt éves volt, amikor ez az anyag 2010-ben elkészült, úgyhogy most már igazi matuzsálem, ami azért is érdekes, mert Edwards optimista becslései szerint is 8-9 éves korukig élnek ezek az állatok.

Darius már rég kinőtt abból a korból, amikor még képes volt szaporodni, amit a gazdája ki is emelt Twitter bejegyzésében,

melyben arra kérte a tolvajokat, hogy legyenek szívesek visszavinni a gigantikus állatot.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és azt kérte, hogy ha valakinek információja van az állat hollétével kapcsolatban, az keresse őket.