Élő műsorban várják a támogatást a Rex Kutyaotthon Alapítvány négylábú lakói

0
135 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A Rex Kutyaotthon Alapítvány rendhagyó jótékonysági kampányt indít, hogy segítséget nyújtson a gazdira várakozó négylábúaknak, akiknek a tél beköszöntével még nagyobb szüksége van a támogatásra. Most pár kattintással te is tehetsz értük!

December 12-én, 14 órától a Rex Kutyaotthon Alapítvány lakói az online térbe költöznek, és egy új technológiai megoldás segítségével – live stream shopping szolgáltatással – élő online közvetítésben mutatkoznak be a smuc.io jóvoltából. A műsor közben adományozható lesz pl. orvosi ellátás, kutyaeledel, játékok, kutya kozmetika, továbbá egy téglajegy is, amely megvásárlásával a 30 éves jubileum alkalmából, a Rex Állatszigetre tervezett Felelős Állattartás Házának megépüléséhez is hozzájárulhat a néző.

A „The REXpendables – A támogathatók” elnevezésű kampányban szuperhősökként kerülnek bemutatásra az állatotthon kutyái, akik büszkén mutatják meg a nézőknek, hogy mire képesek. Az akciófilmek zsánereire épülő kampányban a különleges alakulat együtt küzd a tél ellen, ám most nekik egy hősre van szükségük.

A szervezetnél jelenleg több mint 80 kutyus vár gazdára, amelyek fényképes és szöveges bemutatkozása a www.rex.hu oldalon érhető el, de a szervezet [email protected] e-mail címén bővebb tájékoztatást is lehet kérni.