Afrikára fókuszál az idei Állatkertek Éjszakája a Debreceni Állatkertben

0
95 megtekintés
Fotó: zoodebrecen
Swing Szerelem Szulák
Immár XI. alkalommal kerül megrendezésre, a nyárzárónak is nevezhető Állatkertek Éjszakája a debreceni intézményben.  Az idei tematika fókuszában Afrika gazdag természeti és kulturális világa sejlik fel, amelyből egyedülálló nyáresti programkavalkád keretében kap ízelítőt a nagyérdemű.

Az est folyamán mesélnek majd az állatgondozók, lesz LED show, lufi show, tűzzsongler bemutató, víziló fogmosás, vöröspanda etetés, bemutatkozik Zsáklin, az egyhónapos tapírbébi, jelképes állatkerti örökbefogadás, afrikai tánctanítás és hangszerbemutató, afrikai kézműves foglalkozás, csillagles, bátorságpróba és még sok-sok minden más.

Részletes program és online jegyvásárlás: ITT

A rendezvényre szóló belépővel valamennyi programelemen való részvétel ingyenes. A belépők egységesen kedvezményes, 2800 Ft/fő áron kaphatók, a belépés mellett korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító Varázskarszalag pedig 4500 Ft/fő. A gyorsított bejutást biztosító jegyek megvásárolhatók elővételben a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon, de a rendezvény ideje alatt a helyszínen is váltható mindkét fajta belépő.