Vigyázat, cukiságbomba következik-Karácsonyi pulcsit kaptak a balatoni bocik

0
1 422 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Ezt mindenképp látnod kell! Karácsonyi pulóvet kaptak a balatoni Jersey bocik és akár örökbe is fogadhatod őket.

A Balaton közeli Nemesbükön találkozhattok a nem mindennapi karácsonyi pulcsis cukiságokkal. Kürtőskalács, mézeskalács, ünnepi fények és ropogó tűz, karácsonyi dalok várják a látogatókat, mint minden adventi vásárban. Korosa András farmján nemcsak a házigazda és a vendégek sétálgattak karácsonyi pulcsiban, a bocikra is kötött pulcsit húztak.

Az őstermelő a jersey-t a „tehenek Rolls-Royce-ának” tartja. A Korosa-birtok szabadtéri lakói annyira okosak, hogy András név szerint szólítja be őket fejésre. A fajta teje rendkívül jó minőségű, magas a szárazanyag- és zsírtartalma, így kifejezetten alkalmas sajtkészítésre. A fiatal sajtkészítő pedig családtagként tekint a nála élő állatokra, elképzelhetetlen, hogy az ő udvarából bármelyik állat vágóhídra kerüljön.

 

Ha támogatni szeretnéd a bocik és tehenek életét, fogadj örökbe egy állatot, vagy lepd meg valamelyik családtagodat egy örökbefogadói oklevéllel.

Ne izgulj, a négylábúak nem költöznek hozzád,

az örökbefogadott kedvenc továbbra is a Korofarmon fog élni. Látogathatod, segíthetsz a név választásában amikor borja születik, részt vehetsz az örökbefogadók nyílt napján. A befolyt támogatásokból szénát és abrakot vesznek. Több támogatói csomagból lehet választani, az oklevél, valamint a programok mellett sajtcsomag is jár a jelképes gazdának.

Nézd, milyen cukin ugrándoznak a bocik karácsonyi pulcsiban, melyiknek lennél a gazdája?

Forrás: Likebalaton.hu

Képek: Mihály Szilvia