Tápadományokkal segíti a rászorulókat a Rex Kutyaotthon Alapítvány

0
125 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A Rex Kutyaotthon Alapítvány az extrém hidegre való tekintettel táp adományokkal segíti a rászoruló társállat tulajdonosokat.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány a rászoruló kutyáknak, macskáknak és gazdáiknak kíván segítséget nyújtani ebben a kutyahidegben. A közel 30 éves alapítvány, megalakulása óta,  mindig kapott segítséget az állatszerető lakosságtól, ezért úgy érezik, hogy elérkezett az idő, hogy ezt a segítséget, valahogy megpróbálják viszonozni.

„Felelős állattartóként is tisztában vagyunk vele, hogy akadhat olyan élethelyzet, amikor kedvenceinkre kevesebb energia és pénz jut. Tapasztalatból tudjuk, hogy a koronavírus átalakította életünket. Sok állattartó, előre nem látható okokból, nehéz anyagi helyzetbe került.
Kérjük Pest megye és Budapest társállat tartóit, hogy ha a fenti problémákkal szembesülnek, ne essenek kétségbe! Keressenek fel minket a lenti elérhetőségek egyikén és lehetőségeinkhez és állataik számához mérten, kutya és macska tápokkal tudjuk segíteni a nehéz időszak átvészelését.
Előzetes egyeztetés alapján tudjuk fogadni a rászorulókat, amíg a készletünk tart! Kérünk mindenkit, hogy az állatok oltási könyvét hozzák magukkal.”-írják

Rex Kutyaotthon Alapítvány elérhetőségei a lakosság számára:
Telefon: +36 30 243 8592
További információk a sajtó számára:
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Dr Koleszár István igazgató
+36 30 535 5523