Szeptember 9-ig még megtekinthető a 14 éves szentendrei természetfotós legfrissebb tárlata

0
93 megtekintés
Farkas Kornél - Felfedezhető csodák II. c. fotókiállítás Fotó: Deim Balázs - Szentendrei Kulturális Központ
Swing Szerelem Szulák

Szentendre legnagyobb fesztiváljának keretében mutatta be Felfedezhető csodák II. címmel fotókiállítását a 14 éves Farkas Kornél, természetfotós. Az elhivatott fotós munkái szeptember 9-ig még megtekinthetőek a Dunaparti Művelődési Ház udvarán.

Két év után újra lenyűgöző kiállítás látható Farkas Kornél munkáiból. Az első önálló tárlata, amely 2020. november 7-én nyílt meg a Szentendrei P’Art moziban, nagy sikert aratott a látogatók körében. Két év alatt rengeteget fejlődött, változott látásmódja, sokat tanult, tapasztalt. A képi világa jobban fókuszál az apró részletekre, pillanatokra. A tehetséges, ambiciózus fiatalember lencséjén keresztül szeretné jobban megmutatni a nagyközönségnek az állatok, a természet titkos világát, pillanatait.

Farkas Kornél – Felfedezhető csodák II. c. fotókiállítás
Fotó: Deim Balázs – Szentendrei Kulturális Központ

„A nap első sugarai eltalálják arcomat, miközben ezerféle hangtól hangos az erdő. A virágzó vadvirágok illatával telített levegőt szippantom be, a gumicsizmámat harmatcseppek mossák és vállamon a fényképezőgéppel sétálok a végtelenbe, ahol őzek, nyulak, fácánok ugrálnak át előttem. Ezt az életérzést szeretném másoknak is megmutatni fotóim segítségével” – mondja a tehetséges vad- és természetfotós.

szeretlekmagyarorszag.hu