Struccdráma Esztergomban

0
1 967 megtekintés
Képünk illusztráció - Kép: trademagazin.hu
Swing Szerelem Szulák
A legutóbbi havazás éjszakáján egy strucc tartott sakkban egy csapat embert, akik gyanútlanul az esztergomi struccfarmra látogattak. A rejtélyes hír az Állatmentő Liga Facebook oldalán jelent meg, akiket végül a rendőrök hívtak ki, miután nem boldogultak a megbokrosodott strucckakassal.  

A történet úgy kezdődik, hogy látogatók érkeztek a farmra, délutánra az összes madár, egy kivételével, aki ez a kakas volt, bementek a helyükre, majd amikor az emberek távozni akartak, megijedt, hogy egyedül van kint, és bepánikolt. Megtépte a gondozóját, és bekergette az embereket a hátsó házba.

Itt kezdődött a túszdráma, a begőzölt strucc ugyanis senkit nem engedett ki a házból, miközben a csőrével folyamatosan kopogtatta az ablakot.

Esztergomba egy struccfarmra idegenek jöttek látogatóba, délutánra az összes madár egy kivételével aki ez a kakas volt…

Közzétette: Állatmentő Liga – 2019. január 4., péntek

A helyszínre kiérkező rendőrök sem tudtak mit kezdeni a helyzettel, ezután hívták ki az Állatmentő Liga embereit. A kiérkező állatmentők először befogóbottal próbálkoztak, de a struccot nem hatotta meg különösebben a dolog. Végül raklapból falat húztak a kert középére és szép lassan elkezdték befelé terelni a madarat a helyére. A művelet sikerrel zárult, a strucc visszakerült társaihoz, az emberek pedig kiszabadultak.

Próbáltunk egy csoportképet csinálni a kimenekült csapattal, de annyira örültek a szabadulásnak, hogy percek múlva mindenki elviharzott.

-tette hozzá az Állatmentő Liga a beszámoló végéhez.