Öt hónapja terrorizálja egy agresszív pulyka a Washington DC környékén élőket

0
578 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Több hónapja zaklatja a Washington DC környékén élőket egy őrülten viselkedő hím vadpulyka. Az állatvédők mindenkit óvatosságra intenek.

Egy nagy, agresszív hím vadpulyka legalább öt hónapja terrorizálja a kerékpárosokat, a futókat és a gyalogosokat a washingtoni Anacostia Riverwalk Trail-en. A The Wall Street Journal cikke szerint a szárnyasnak számos áldozata volt, akik közül egyet a sürgősségin kellett a támadás után ellátniuk. A támadás után az érintett azt nyilatkozta, hogy az állat által okozott szúrt sebekre tetanuszoltást és antibiotikumot kapott.

A támadásokról többen egy közösségi oldal csoportjában számoltak be, ahol az egyik felhasználó Aggro Andy-nek nevezte el az állatot.

A fenyegetést a hatóságok annyira komolyan veszik, hogy az online felületeken közzétett intelmek mellett, hagyományos utcai falragaszokon is figyelmeztetéseket helyeztek el:

A VADPULYKÁT EGYELŐRE MÉG NEM SIKERÜLT ELKAPNI,így az állatvédők arra hívják fel a területre látogatók figyelmét, hogy legyenek óvatosak és hívják őket illetve az állatbefogókat, ha észreveszik a madarat.

Origo

Kiemelt kép: pixabay