Nyerj és repülj vakációzni a Pécsi Állatkertből

0
298 megtekintés
Amerikai bölények, a Zoojárat játék kabalaállata - Fotó: Pécsi Állatkert
Swing Szerelem Szulák
Az állatkert újranyitása óta közel félmillió ember barangolta be 6 földrész állatvilágát, most azonban lehetőség van arra, hogy az itt szerzett élményeket egy valódi utazás kövesse. A Pécsi Állatkert és a Start Utazás közös akciója során ugyanis egy 400.000 forint értékű vakációval gazdagodhat egy szerencsés látogató – írja sajtóközleményében az állatkert. 

A Pécsi Állatkert és a Start Utazás iroda (www.startutazas.hu) közös akciójában azok a látogatók, akik 2019. május 1. és október 31. közt váltanak belépőt a Pécsi Állatkertbe, játékon vehetnek részt, egy szerencsés pedig 400.000 forint értékben választhat utazást a Start Utazás kínálatából. Ehhez nem kell mást tenni, mint az állatkerti belépőjegy vásárlásakor kapott blokk sorszámának használatával és a regisztráció során szükséges adatok megadásával a www.zoojarat.hu oldalon benevezni a játékra. Egy játékos természetesen növelheti esélyeit, többször is regisztrálhat, amennyiben ismét ellátogat az állatkertbe.

Az állatkerti látogatás népszerűsítése természetvédelmi és nevelési szempontból is fontos feladat. Az állatkert naponta nagyjából 100 gyermeket fogad ingyenes természettudományos foglalkozásokon, a nyitás óta évről évre nő a fajmegmentő programokban részt vevő fajok és egyedek száma, így jó úton haladunk, hogy a Pécsi Állatkert mind szakmai, mind látogatói szempontból olyan értéket képviseljen, amely Pécs és a Dél-Dunántúl számára is jelentős természetesen turisztikai szempontból is – mondta az együttműködés kapcsán Siptár Dávid ügyvezető, és megköszönte a Start Utazás támogatását.

Az állatkert célja, hogy az idei évben is növelje látogatói számát, hiszen fejlődéséhez és a tervezett új beruházások megvalósításához a legnagyobb támogatást maguk a látogatók nyújtják.

A játékban való részvétel feltételei megtalálhatóak a www.zoojarat.hu oldalon.