Navó, az ölelésre vágyó golden retriever

0
200 megtekintés
Fotó: Instagram/donaldhillebregt
Swing Szerelem Szulák

Navó szeret kalandozni családjával Hollandiában. Legyen szó túrázásról vagy úszásról, a szeretetre méltó kölyökkutya imád játszani. De még a legmerészebb izgalmakat keresők is megijednek néha – különösen, ha vízről van szó. Tehát amikor Navó ideges, gazdája a lehető legjobb módon támogatja – egy nagy öleléssel.

Navó gazdáját, Nathalie Weustent mindig elbűvöli szerető kutyája ragaszkodása. Nathalie szerint Navó azért szeret ölelgetni, mert biztonságban akarja érezni magát, meg akar bizonyosodni arról, hogy a családja biztonságban van, és hát, egyszerűen szereti, ha ölelgetik.

„Navó szeret úszni, és jó is benne, de akkor érzi magát a legbiztonságosabban, ha valamelyikünk közelében van” – mondta Weusten a The Dodónak. – Utálja, ha valamelyikünk túl messze van a vízben, különösen úszás közben, mert azt hiszi, veszélyben lehetünk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Navó – Golden Retriever (@navo_thegolden) által megosztott bejegyzés

Navó számára nem idegen a víz. Másik gazdija, Donald Hillebregt triatlonista és amikor csak lehetséges, Hillebregt szívesen viszi Navót az edzésekre. Navó, aki bármikor ugrik, hogy szeretteivel lehessen, mindig szívesen megy a gazdival. Amikor nem az úszással van elfoglalva, a szelíd, kíváncsi kutya is szereti megismerni az őt körülvevő nagy világot.

„Szeret mindenkit és mindent megfigyelni” – mondta Weusten. Nagyon szereti a társaságot és mindenkivel jól kijön. Valóban elválaszthatatlanok vagyunkAnnyira szeretem őt… mondhatni ő a szó szoros értelmében a valóra vált álmom!”

nlc.hu