Megmenekült Zolika a mentett vidrabébi

0
620 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Kritikus volt az állapota a Szombathelyi Állatkórházba érkezésekor annak a kis vidrának, akit egy több méter mély csatornából mentettek ki. 

„A vidrabébi egy több méter mély csatornába zuhant, hajszálon múlt csak az élete. Ez a csöpp kis vidrababa múlt héten érkezett hozzánk. Egy több méter mély csatornából mentették ki. Beérkezésekor állapota kritikus volt. Elkezdtük a pöttöm erősítését, kezelését, majd az Őrségi Nemzeti park kőszegi kis csapata átvette tőlünk Zolikát. Ugyanis ezt a nevet kapta tőlünk kezelőorvosa, Dr. Tóth Zoltán után.:D Másnap felszállították Őt a Fővárosi Állatkertbe, ahol szakértő kezekbe került. Mai hírek szerint Zolika nagyon szépen erősödik, már egyedül is eszik szilárd táplálékot! Nagyom köszönjük ezt a remek csapatmunkát. aminek köszönhetően Zolika megmenekült! 🙂 ”

Zolika, a kis vidra

Ez a csöpp kis vidrababa múlt héten érkezett hozzánk. Egy több méter mély csatornából mentették ki. Beérkezésekor állapota kritikus volt. Elkezdtük a pöttöm erősítését, kezelését, majd az Őrségi Nemzeti park kőszegi kis csapata ( http://www.buboscinege.hu/) átvette tőlünk Zolikát. Ugyanis ezt a nevet kapta tőlünk kezelőorvosa, Dr. Tóth Zoltán után.:D Másnap felszállították Őt a Fővárosi Állatkertbe, ahol szakértő kezekbe került. Mai hírek szerint Zolika nagyon szépen erősödik, már egyedül is eszik szilárd táplálékot! Nagyom köszönjük ezt a remek csapatmunkát. aminek köszönhetően Zolika megmenekült! 🙂

Közzétette: Állatkórház – 2019. szeptember 3., kedd

 

Írja facebook oldalán az állatkórház.