Kutyahoroszkóp

0
14 632 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Tudod mikor van a kutyusod szülinapja? A születés időpontja, nem csak az emberek esetében határozza meg a főbb személyiségjegyeket. Ahhoz, hogy jobban megismerhesd kedvencedet, érdemes elolvasnod az asztrológiai jegyére jellemző tulajdonságokat. Ráismersz a jegye alapján a kutyádra?

Kos (III. 21. – VI. 20.)

Impulzív és erélyes, néha pedig idegesítő a kutyuska. Lobbanékony a természete, ebből fakadóan heves érzelmi kitörései lehetnek. Nagyon domináns kis állatka, szabadelvű és öntörvényű. A kutyák között igen célratörő és tudatos, sokszor fitogtatja az erejét. A szimpla sétáltatás is kalandtúrává változhat mellette, ha összekap egy másik kutyussal. Született vezetőként hajlamos az önző, türelmetlen, zsarnoki viselkedésre.

Bika (VI. 21. – V. 21.)
Ő is egy erős kutyus, ráadásul rendíthetetlen és kitartó. Érezheted néha, hogy zsarnok és makacs, amit azzal kompenzál, hogy megnevettet. Ha kedvére teszel, jókedvű és szót fogad. Ha pedig fegyelmezni akarod, lecövekel, még az úttest közepén is! Képes háttal leülni neked, és könyöröghetsz neki, de még a füle botját sem mozdítja. Jó tulajdonsága, hogy nagyon hűséges és barátságos ebecske.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Fürge és ugatós kutyus az, amelyik az Ikrek jegyében született. Nagyon szereti az emberi társaságot, állandó szórakoztatásra vágyik, és ő is szórakoztat. Viccből is képes gyorsan eltűnni a szemed elől, ha póráz nélkül sétáltatod. Imád játszani, visszahozza a labdát, papucsot, újságot vagy a gumicsontot. Örök kutyagyerek marad.

Rák (VI. 22. – VII. 23.)
A legérzékenyebb pajtás. Készséges és türelmes, de mindig a középpontban szeretne lenni. Nagyon határozott tud lenni, ha épp nem sértődött meg a kis lelke valamin. Ugrándozni is szeret, és imádja a macskákat. Ha fincsi fekhelyet biztosítasz neki az ágyad mellett, és folyamatosan simogatod, nem lesz vele semmi baj.

Oroszlán (VII. 24. – VIII. 23.)
Ő pedig a legvidámabb természetű kutyi. Nagyon barátságos, és tele van energiával. Bátor és merész, ennek ellenére nem támad, csak véd. Kitűnően lavíroz a kutyák társadalmában, méltósága megkérdőjelezhetetlen. Hűséges, nagyon tud bújni, szeret adni és kapni egyaránt. Jól tanítható, és mindig örömet okoz!

Szűz (VIII. 24. – IX. 23.)
Ha Szűz jegyű kutyád van, nagyon okos állatra tettél szert. Végtelenül higgadt és kiegyensúlyozott, jól tanítható, és gyors felfogású. A kutyaiskola büszkesége. Soha nem tudod kihozni a sodrából. Büszkén végigsétál akár egy macskaraj előtt is anélkül, hogy megrezzenne akár a bajsza vége is!

Mérleg (IX. 24. – X. 23.)
Egy társaságkedvelő és barátságos kutya gazdája vagy. Embereket, állatokat egyaránt imád. Ne hanyagold el soha, mert azonnali és iszonyú hangos ugatással jelzi, hogy nem stimmelnek a dolgok köztetek. Ha nincs időd rá, inkább ne válassz Mérleg kutyust, mert nem tűri, hogy ne foglalkozz vele!

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
A szenvedély jegyében született négylábú a Skorpió kutyus. Tele van életerővel, lobbanékony és heves. Sokszor minden lében kanalat játszik, arrébb sem tudod tolni. Ennek ellenére kötelességtudóan viselkedik. Vigyázz, mert érzékeny a lelke! Sokszor még depressziós is lehet, ha nem érted meg őt!

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Szabadelvű, mint a tüzes Kos és az Oroszlán kutyusok. Született farkas. Ha szabadban lehet, azonnal kalandozni kezd, szaglász, keresi a veszélyt. Nem nagyon szeret játszani, inkább magányos fajta. Kifejezetten távolságtartóan viselkedik, és kertben érzi jól magát. Ha te sem szeretsz játszani, jó választás.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Egy körültekintő és megfontolt állatkával van dolgod. A türelem megtestesítője. Épp ezért mindig eléri a célját, hiszen van ideje bőven. Eléggé rámenős tud lenni, és kitartóan ugat, ha valami nem tetszik neki. Határtalan önbizalommal rendelkezik. Kicsit beképzelt, de van mire. Ugyanis nagyon nagy a szíve, pártolja a kisebb kutyusokat és a cicákat.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)
Nagyon magabiztos és barátságos kutyus, egyúttal kifejezetten kíváncsi és közvetlen. Jól tanítható, hasonlít egy picit az Oroszlán jegyben született ebekhez. Ő sem szeret támadni, inkább véd. Intelligens és önálló. Lakásban, kertben is tartható, csak kellő méretű teret kell biztosítani a számára.

Halak (II. 20. – III. 20.)
Kutyusod jó megfigyelő. Kicsit hasonlít a természete a cicákéhoz, mert rejtélyes és rendkívüliek a képességei. Érzékeny és finom, gyorsan érzékel minden hangulatváltozást. Imád játszani, segítőkész, és mindig figyelmes. Nem szeret unatkozni, ezért jó, ha mindig kitalálsz neki valamilyen játékot.