Itt a hatodik Belvárosi Kutyafesztivál, a belváros legnagyobb ingyenes kutyás bulija

0
204 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Május nyolcadikán, vasárnap rendezik a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényét, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.

A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várják, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, az önkéntesek segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

Az izgalmas programokon, számos közismert és népszerű vendég segíti a rendezvény sikerét.

Az egész napos bulin, minden szolgáltatás ingyenes!

Kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket.

Az idén 14 éves Vigyél Haza alapítvány külön szeretettel várja azokat a családokat, akik közreműködésükkel fogadtak örökbe árva kutyát az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.

rendezvénnyel párhuzamosan, a Belváros az Olimpia parkban Családi Pikniket is tart, egész napos gyerekprogramokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A pikniken zenei programok, koncertek, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, bábszínház, és sportprogramok várják az érdeklődő, gyerekes családokat.

Belvárosi Kutyafesztivál 2022.05.08. vasárnap 10.00-18.00

vigyelhaza.hu