II. Erzsébet királynő halálát gyászoló corgikról adtak hírt az Egyesült Királyságban

0
1 508 megtekintés
Fotó: Ilona Peckham/Pixabay
Swing Szerelem Szulák

A gazdik sorra mesélik el, kutyáik viselkedése miben változott II. Erzsébet királynő halála óta. Egyikük egy szerinte jó megoldást is talált, amivel megnyugtathatók az aggódó ebek.

Megváltozott a corgik viselkedése, nem csak II. Erzsébet királynő corgijai gyászolnak – írja a Daily Record. A lap összegyűjtötte, mi történt a zaklatott ebekkel és mivel lehetett megnyugtatni őket.

Egy közösségi oldalra kitett posztban egy aggódó gazdi kérdezte meg, hogy más corgik is furcsán viselkednek-e az utóbbi időben. Nagy meglepetésre több gazdi is kommentálta az eseményeket. Egyikük szerint a kutyája láthatóan nehezen viseli a híradót, és határozottan megváltozott a viselkedése is a királynő halála óta. Többet ül a gazdi ölében is.

Egy másik beszámoló szerint a kutyái zaklatottak voltak a királynő halála miatt, de már az új király, III. Károly miatt is izgatottak.

De olyan is volt, aki azt javasolta az angol nyelv helyett használjanak walesit, ha a corgival kommunikálnak (Welsh Corgi: Pembroke Welsh Corgi, Cardigan Welsh Corgi), így nem zavarják össze az állatot.

szeretlekmagyarorszag.hu