Halloweeni programkavalkád a Fővárosi Állatkertben

0
165 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Október 29-én pénteken, este 6-tól éjjel 11 óráig különleges halloweeni programokkal várja az érdeklődőket a Fővárosi Állat és Növénykert. Boszorkánykonyha, bátorságpróba, tüzes produkciók és rémisztő állatok!

Két nappal a tulajdonképpeni halloween, azaz mindenszentek előestéje előtt, október 29-én pénteken este tartja meg a budapesti állatkert az idei halloweent. Azért akkor, hogy mert aki aznap este sokáig fennmarad, annak még ott az egész hétvége, hogy kipihenje magát.
Nap közben az Állatkert a szokásos rend szerint működik, majd este bezár, 18 órakor pedig újra kinyit, már az állatkerti halloweenre érkező látogatók előtt. A 11 óráig tartó különleges hangulatú eseményen tűzzsonglőrökkel, tűztánccal és más tüzes produkciókkal, remek szelfi-, illetve fotótémát kínáló halloweeni installációval, családi tökfaragással, kézműveskedéssel, bátorságpróbával, rémmesékkel, boszorkányos arcfestéssel, boszorkánykonyhával, mécsesek ösvényével és vurstlival várja az érdeklődőket, és az is kiderül, hogy miért tartanak egyes állatokat rémisztőnek, vagy hogy a régi idők embere miért hozott bizonyos állatokat összefüggésbe a szellemekkel, vagy éppen a boszorkányokkal.
A jelmezben, arcfestéssel vagy töklámpással érkező 14 éven aluli gyermekek jelképes árú, 200 forintos jeggyel léphetnek be, mindenki másnak 5500 forint lesz a belépőjegy.

Forrás: zoobudapest