Egy varangy is lehet aranyos fotómodell

0
2 982 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Az amatőr fotográfus Gabi Stickler nem csak az imádnivaló kutyájával, Malival való kalandokat szereti fényképezni, hanem például kifejezetten kedveli a békákat is, elsősorban pedig a varangyokat. 

Amikor otthona környékét százával lepik el a kis kétéltűek, Malival való sétáik alkalmával gyakran csapatosan menekíti őket az útról, nehogy bajuk essen, de mielőtt szabadon engedné őket, gépet ragad és lelkesen fotózza is őket. Szerinte a legjobb modellek a világon: türelmesek, kedvesek, nyugodtak és nagyon aranyosak.

Fotói alapján a varangyok tényleg nagyon jó fejnek látszanak és neki hála, talán irántuk érzett általános viszolygás is tompulhat. Hiszen ezek a nem kifejezetten előnyös kinézetű állatok, mégis csak békák és a brekik igenis aranyos, sőt időnként gyönyörű kis kétéltűek, akikért ugyanúgy lehet bolondulni, mint bármilyen más állatért.

Ugye milyen jó fejek a kis varangyok?! Ha neked is tetszett és kíváncsi vagy a fotós más történeteire is, akkor Gabi és Mali sárban fetrengő kalandjait ITT tudod megnézni, ha pedig Mali és kedvenc macijának kalandjaira vagy kíváncsi, akkor pedig IDE kattints.

Forrás: BoredPandaMr.GoldenRetrieverMALI