Bear Friday – Egy medve beugrott kicsit vásárolni egy kaliforniai üzletbe

0
596 megtekintés
Kép: twitter.com - ABC News
Swing Szerelem Szulák
Egy kíváncsi maci ugrott be kicsit körbenézni egy helyi élelmiszerüzletbe, a 7-Elevenbe, a Squaw Valley síközpont közelében, Kalifornia államban – szúrta ki a hirado.hu az Independent cikkét. 

A felvételt a különös szőrős vásárlóról, a bolt rémült tulajdonosa készítette, aki aláfestő zeneként végig sikítja a felvételt, miközben két sikkantás között azt ordítja, hogy: Kifelé!

A macit láthatólag nem nagyon hatja meg a magas C, szépen fertőtlenít (kétszer is) elvégre világjárvány van, majd megvizsgálja a fagyasztókat, hátha akad valami ehető is a boltban. Mint írják, a szemlézés után végül kisétált a boltból, majd az üzlet előtti kukákat is átvizsgálta és továbbállt.

A Squaw Valley biztonsági ajánlása szerint hangoskodással érdemes zajt kelteni a medvék elijesztésére, ebben nem volt hiba a hölgy részéről…

A medve fülében egy sárga címke is látható. Az Independent információi szerint a helyi parkőrök, vagy az erdészeti tisztviselők időnként megjelölik azokat az állatokat, akik többször is lakott területeken, kempingekben tartózkodnak, így nyomon követhetik mozgásukat, tehát a 7-Elevenben járt medve már korábban is betévedt lakott területre.