2020 ban ezek a képek nyerték a háziállatok vicces fotóversenyét

0
945 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A Mars Petcare Comedy Pet Photo Awards versenyében kutyák, macskák, lovak, egyéb kisállatok, illetve ifjúsági és gazdi-kedvenc hasonlóság kategóriákban hirdettek győzteseket.

A fődíjat és a kutya kategória első helyezését egyaránt Elke Vogelsang kapta a menhelyről örökbe fogadott spanyol agarának (Galgo Español) felvételével, amelynek címe Őrkutya szolgálatban. Gazdija elbeszélése alapján a 8 hónaposan hozzájuk került kutyus még ma, 13 éves korában is csupa játék és bohóckodás.

Macskák kategóriában Malgorzata Russell győzött, az egy éves cicájáról készült fotó címe: Miért állsz fejtetőn, mami? A cica játékos és agilis, és a karantén ideje alatt a családot a kis kertben szórakoztatta.

Lovak kategóriában Magdalena Strakova Pletykálkodó lányok című felvétele nyert. A hölgy egy réten a legelésző lovakat fotózta, amikor ez a három összedugta a fejét; pletykálkodó, nevetgélő kamaszlányokra emlékeztette a jelenet.

Egyéb kisállatok kategóriában Anne Lindner ásító nyuszijának felvétele győzött, amelynek címe Drámakirálynő. Szinte semmi sem múlja felül egy nyúl ásításának szépségét – jegyezte meg a fotós.

Ifjúsági kategóriában Ayden Brooks készítette a nyertes felvételt, amelyen hanyatt fekve alvó cicájuk, Fox Mulder látható.

A gazdi-kedvenc hasonlóság kategóriát Hannah Seeger nyerte meg, a felvételen pedig ő maga és örökbe fogadott kutyája látható, reggeli fáradtságukat mutató arccal.

National Geographic