Tűzoltók mentették ki a kutyaszorítóba került Dömikét – avagy: ha nincs ötleted, hívd a tűzoltókat – videó

0
502 megtekintés
Dömike, a kicsi, öreg és vak kutyus, már kimentése után, amit talán maga sem hitt el. - Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - Facebook videó
Swing Szerelem Szulák
Az apró, öreg kutyus Dömike, egy húsz centiméter átmérőjű csőbe szorult és se ő, se a gazdái nem tudták hogyan szabadítsák ki a balszerencsés kutyust rémes helyzetéből. Na, de itt vannak a lánglovagok, esetünkben a gödöllőiek, akik ilyenkor is segítenek. Sőt, mostani videójukból az is megtanulható, hogyan köthetsz olyan hurkot, aminek a segítségével még egy ilyen reménytelen helyzet is megoldható.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán osztotta meg Dömike történetét, a gödöllői tűzoltók videójával az esetről.

Szegény Dömike! Kicsike is, öreg is és félig vak. Azt viszont nem mondhatjuk, hogy nem hiányzik senkinek. Hiányzik bizony. Leginkább a gazdájának hiányzott, aki nem nagyon tudta elképzelni, hogyan mentse ki a húsz centiméter átmérőjű csőbe esett kiskutyát. Mindez vasárnap, Erdőkertesen történt, a megmentők végül a gödöllői tűzoltók voltak.

Dömike megmenekült, bár ezt maga is nehezen hitte el.