Meghalt Mr. Pokee a világ legédesebb kalandor sünije

0
1 846 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy bakteriális fertőzés okozta A világutazó süni halálát.

Biztos számodra sem ismeretlen Mr. Pokee, a süni, aki bejárta a világot és gazdája cukinál is cukibb fotókat fotókat osztott meg róla közösségi oldalán. A kis szúróshátú, járt többek között Párizsban, Olaszországban, Németországban. Annyira népszerű lett, hogy instagram oldalát több mint egymillióan követik.

Gazdája elmondása szerint egy fogműtét következtében bakteriális fertőzést diagnosztizáltak a süninél. Kapott antibiotikumot, de sajnos csak még rosszabbul lett. Később kiderült, hogy egy másik baktérium is megtámadta a szervezetét és már nem tudták megmenteni.

“Kedves Pokee-m, mindig imádni foglak, teljes szívemből, feltétel nélkül. Mindig a szívember maradsz egy édes kicsi angyalként. Köszönöm minden boldog pillanatot, amit adtál, és köszönöm, hogy ott voltál mellettem, amikor a legnagyobb szükségem volt rád. Egy részem nekem is meghalt, de örökké őrzöm emlékedet a szívemben.”– írta a gazdája.

A gazdi továbbá arra kért mindenkit, hogy vidáman emlékezzenek vissza a is sünire és töltsenek minél több időt szeretteikkel.