Hamarosan már kistesójával együtt labdázhat Arun a Fővárosi Állatkert kiselefántja-videó

0
289 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A Fővárosi Állat és Növénykert legújabb kisfilmében Arun, a kiselefánt labdázik önfeledten a kifutóban. A hároméves ormányosnak hamarosan korban hozzáillő játszópajtása is lesz, hiszen a tavasz folyamán, akár már az elkövetkező hetekben újabb elefántbébi születése várható.

Az elefántokban felnőttként is sok játékosság marad, egy ilyen kiselefánt pedig különösen sokat szeret játszani. Természetesen játékai is vannak, például olyan labdák, amelyek kifejezetten az elefántoknak készültek, így a többtonnás terhelést is kibírják. A kisfilmen Arunt kétféle labdával is játszik, egy óriási műanyag lasztival, és egy másikkal, amely gumiabroncsokból lett készítve. Amint arról a képek is árulkodnak, Arun igazi labdazsonglőr, mind a négy lábát, és persze az ormányát is használja a focizáshoz.

Szerencsére nem kell már sokáig egyedül labdáznia, hiszen hiszen anyukája, Angele már a 22 hónapon át tartó vemhesség vége felé jár, így Arun kistestvérének születése az elkövetkező hetekben, a tavasz folyamán várható. Az intézmény munkatársai már fel is készültek a kicsi érkezésére, s bár Angele, a tapasztalt anyuka az első időszakban még kistesója iránti óvatosságra fogja inteni Arunt, de aztán eljön majd az ideje annak is, hogy a két testvér együtt játsszon a kifutóban.

Forrás: Zoobudapest