Csaknem hatszázan futottak kutyájukkal az eplényi Hard Dog Race-en

0
330 megtekintés
Fotó: Hard Dog Race Facebook
Swing Szerelem Szulák
A 2016 óta létező kutyás versenysorozat ezúttal szombaton egy 12  kilométeres Wild-futammal várta az érdeklődőket. A szervezők közlése szerint a résztvevőknek kétszer is fel kellett kapaszkodniuk négylábú társukkal, társaikkal együtt a Síaréna Vibe Park emelkedőjén, majd vissza kellett ereszkedniük és közben 22 akadály leküzdése várt rájuk.

Most mintegy hatszáz futó teljesítette kutyájával az eplényi Hard Dog Race-viadalt. A feladatot egyéni indulók (1 ember+1 kutya), párosok (2 ember+1 kutya) és csapatok (6 ember+minimum 4 kutya) is teljesíthették.

A férfiaknál Szűcs Géza (kutyája: Malőr), a nőknél Bor-Szeifert Adrienn (Marvel), párosban Szalai Milán és Cseh Mirella (Zénó), csapatban pedig – az első és az utolsó célba érő idejének összesítése alapján – az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Versenycsapata győzött.

„Először rendeztünk itt versenyt, de azt gondolom, mindenkinek tetszett és jól érezte magát”

– összegzett Púza András, a versenysorozat megálmodója, a szervezőcsapat vezetője.

A Hard Dog Race Facebook oldalán az elkövetkezendő hetekeben folyamatos lesz a képfeltöltés a versenyről, de mindenkitől kis türlemet kérnek a szervezők, több ezer képet kell feldolgozni az eseményről.

Gratulálunk minden indulónak!

MTI