Újra kinyitotta kapuit a Nyíregyházi Állatpark

0
1 309 megtekintés
Jaguárok (Panthera onca) tisztálkodnak az újranyitott Nyíregyházi Állatparkban 2020. május 8-án. Fotó: MTI/Balázs Attila
Swing Szerelem Szulák
A Nyíregyházi Állatpark 2020. május 8-tól újra fogad látogatókat. Az újra megnyitó állatpark a koronavírus-járvány miatt 46 napig nem fogadott látogatókat. A vendégeknek mind szabad térben, mind zárt térben – az egy háztartásban élők kivételével – kötelező a legalább másfél méter védőtávolság betartása. 

A látogatókat arra kérik, hogy lehetőség szerint vásárolják meg jegyüket online. Május 28-ig kedvezményesen tudják megvenni online „segítő jegyeiket”, melynek ára egységesen mindenki számára 2300 Ft-ba kerül és 12 hónapig felhasználható (online jegy: ITT). Személyes jegyvásárlás esetén az árjegyzék szerinti jegyárak érvényesek, viszont itt lehetőség van  SZÉP kártyával is fizetni (szabadidő-szórakozás zsebből).

Látogatók figyelik a homoki tigriscápát (Carcharias taurus) a Nyíregyházi Állatpark Ócenáriumában 2020. május 8-án. Fotó: MTI/Balázs Attila

A két legnagyobb állatház – a Zöld piramis-Ócenárium és a Viktória ház- nyitva van, de mindenkitől kérik, hogy viseljen maszkot.

Bár a park szabadon látogatható, az állatbemutatókat egyelőre nem tartják meg.