Úgy teletömte a hasát, hogy beszorult egy madáretetőbe a falánk kis mogyorós pele

0
4 474 megtekintés
A falánk kis mogyorós pele, nem bírt kijönni a madáretetőből, úgy teletömte a hasát...
Swing Szerelem Szulák
A falánkságnak bizony ára van, ezzel szembesült most az a kis mogyorós pele is, aki annyira boldogan tömte a fejét, hogy csak lakmározás után döbbent rá, hogy bizony nem tud kijönni a madáretetőből ondolált alakjával. 

A Wight-szigeten élő Cheryl Hewins fedezte fel a madáretetőjében ragadt kis rágcsálót, aki miután degeszre tömte a hasát napraforgómaggal és kölessel, nem bírt kimászni, a nem kifejezetten neki tervezett etetőből – írja a Daily Mail.

„Meglepetten vettem észre, hogy egy duci pele ül a madáretetőmben, de örültem, hogy jóllakott!”

– számolt be róla a 72 éves asszony, aki a felfedezést követően a Hampshire-i Pele Csoporthoz fordult segítségért.

Catherine Holder sietett a segítségére és Facebookon keresztül látta el tanácsokkal a 72 éves asszonyt. Ami a legfontosabb volt, hogy haladéktalanul kiengedje a kis falánkot a madáretetőből, akinek persze kutya baja nem volt.

Egy kis szundi, a teli pocakkal…

Mindenesetre Catherine nagyon örült a kis pelének, leginkább annak, hogy tényleg az, ugyanis sokszor kapnak bejelentést és általában kiderül, hogy nem is peléről van szó, valamivel összekeverték.

„Nevetnem kellett, imádnivaló volt ez a duci pele, ahogy ott üldögélt!”

– tette hozzá a szakember.

A mogyorós pelék amúgy ritkán szöknek be kertekbe és ha véletlenül mégis, azt is éjszaka teszik, így az, hogy egy helyben ülve lássunk egy pelét, nem nagyon fordul elő.