Tündéri dámborjak próbálgatják patáikat Budakeszin

0
385 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Pár nappal ezelőtt két cuki kis dámszarvas borjú születéséről adott hírt a Budakeszi Vadaspark a Facebook oldalán. A kicsik a gímborjak, a muflonbárány, valamint a racka és cigája juhok után látták meg a napvilágot, így már tényleg bébipatás paradicsom lett a Vadaspark. 

Az egyik kis dámborjúról még videó is készült, amint óvatosan lépegetve követi anyukáját és próbálja elsajátítani annak peckes lépéseit. A kis borjúnak nem csak az anyja különleges, aki a dámok között ritka fekete színt viseli, hanem az apja is, aki nem más, mint a Vadaspark tavaly elpusztult, legendás fehér dámja, Szőke.

DÁMBORJAK #2020

#állatikvíz #megfejtés🧩Tádám, a tegnapi feladványunk megfejtése a dámszarvas, tehát az ő orrát láthattátok a képen. Ezzel egyidőben szeretnénk nektek elújságolni, hogy a gímborjak, a muflonbárány, valamint a racka és cigája juhok után két dámszarvas borjú is született nálunk <3 Örömünk határtalan, és biztosak vagyunk benne, hogy miután megnéztétek a videót, ti is "szerelmesek" lesztek! 😍 Hamarosan még több infóval, és képekkel is jövünk!

Опубликовано Budakeszi Vadaspark Понедельник, 15 июня 2020 г.

Mindeközben szépen cseperednek a gímszarvas bébik is – az erdő királyának születését külön videón is megtekinthettük – és ha már arra járunk, muszáj picit olvadozni a muflonbárányon is. Már mutatjuk is:

Ez is érdekelhet:

Egy újszülött gímszarvas borjú botladozó első lépései – videó