Támogass és ha teheted fogadj örökbe

0
328 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Kéri DJ Antonyo, a közismert hazai lemezlovas, és barátja, Czanik Balázs életmód- és táplálkozástanácsadó, akik az állatok szeretete, tisztelete és megóvása mellett álltak ki a napokban.

Sajnos vitathatatlan, hogy az állatotthonok adományokból, az adó 1% felajánlásokból és egyéb támogatásokból befolyt összegekből tartják fent magukat, fix havi bevételük nincs. Ezért is döntöttek úgy a fiúk, hogy támogatni szeretnék a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyet.

“A helyszín egy kb. 6,5 hektáros telek, ami nagyjából 700 kutyának és 150 cicának próbál nem csak lakhelyet, de otthon is teremteni. Megérkezve tapasztalhattuk azt a mérhetetlen gondoskodást és szeretetet, ami az ott dolgozókból sugárzik, illetve az állatok tekintetén szinte érezni lehetett, mennyire igénylik a törődést” – mondják.

Czanik Balázs és DJ Antonyo Gyömrőn

Czanik Balázs és DJ Antonyo, nem csak tárgyi adományokkal próbálták a bent lakók életkörülményeit javítani, hanem ezzel a felhívással is szeretnék ösztönözni az embereket a nehéz sorsú állatok megsegítésére és arra, hogy az örökbefogadással, nem csak egy, hanem két életet is boldoggá tehetünk.

DJ Antonyo és Balázs szerint elengedhetetlen felhívni az emberek figyelmét a rászoruló állatmenhelyek támogatásának fontosságára, így arra kérnek mindenkit, hogy aki csak teheti, rendszeresen támogassa a menhelyeket és fogadjon örökbe, egy négy lábon járó bundás angyalt. “Egy kutyás ember sosem magányos” – tette hozzá DJ Antonyo.

Czanik Balázs már nem először nyújtott segítő mancsot nehéz sorsú négylábúaknak, hiszen évente több alkalommal is szokott adakozni: “Minden kutya egyformán értékes, mert értékét nem pénzben kifejezett ára adja, hanem az általa adott őszinte szeretet, ami megfizethetetlen.”