Szívszorító bejegyzéssel emlékezett meg kutyájáról Sylvester Stallone

0
20 384 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Sylvester Stallone nevét a legtöbben akkor tanultuk meg, mikor Rocky szerepébe bújt, azt azonban biztosan kevesen gondolták róla, hogy mennyire érző lelkű állatbarát. A most 70 éves színész megható posztban emlékezett meg rég elhunyt kutyusáról, könnyek szöktek a szemünkbe, miközben olvastuk a sorait.

Amikor 26 éves voltam, nem volt egy fityingem se, az életem nem tartott semerre, összvissz két nadrágom volt, egy lyukas cipőm az álmaim pedig elérhetetlen távolságban… De mindig ott volt nekem Butkus, a legjobb barátom, a bizalmasom, aki mindig nevetett a vicceimen, alkalmazkodott a hangulatomhoz, az egyetlen élőlény, aki feltétel nélkül, azért szeretett, ami én vagyok.

Zsepiket előkészítettétek? Csak mert ennél meghatóbban folytatódik a történet. 1971 nagyon kemény év volt Stallone számára. Egy metrómegálló felett laktak egy lepukkant, csótányokkal teli lakásban, mindketten soványak voltak, gyakorlatilag éheztek.

 

Mikor a dolgok még annál is rosszabbra fordultak, mint azt valaha hittem volna, már ott tartottam, hogy ételre se futja. Kénytelen voltam Butkust eladni, így számára is jobb sorsot biztosítottam. Aztán mint egy varázsütésre jött Rocky, és minden megváltozott. Visszavásároltam a kutyát, a gazdája persze jócskán kihasználta, hogy mennyire vágyom az ebre, ezért 15 ezer dollárt kért a kutyáért… Minden egyes centet megért.

Butkus a Rocky első két részében fel is bukkan, egészen 1981-ben bekövetkezett haláláig volt a színész hű társa.

 

Fotó: Instagram / officialslystallone