Örökre együtt maradhat az elválaszthatatlan kutyapár

0
9 399 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Köztudott, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Vannak esetek azonban, amikor kutya a kutya legjobb barátja.

 

Apolló és Adonisz nagyon rossz állapotban voltak és rettentően féltek mindentől és mindenkitől, amikor a texasi menhelyre kerültek.  El sem mozdultak egymás mellől. Szorosan egymáshoz bújva várták, hogy mi fog velük történni.  Mind két kutyust szívférgességgel kellett kezelni, ami komoly betegség. Megfelelő kezelés hiányában a kutyusok élete is veszélybe kerülhetett volna.

Miután felépültek betegségükből és kellőképpen megerősödtek, akkor is elválaszthatatlanok maradtak. A menyhely számára világossá vált, hogy a két kis árvát, csakis együtt lehet örökbe adni. Olyan gazdit kell hát keresni nekik akik együtt szeretnék őket családtagnak.

Az intézmény tudta, hogy nem lesz könnyű dolga, hisz egy kutyát sem könnyű örökbe adni, nem még egyszerre kettőt.  Mindent elkövettek, hogy Apollónak és Adonisznak szerető családot találjanak. Egy közösségi oldalon feladott hirdetésnek köszönhetően nagyon hamar jelentkeztek az új gazdik. Egy fiatal Virginiai házaspárhoz kerültek, akik hatalmas kerttel rendelkeznek, ahol a kutyusok kedvükre szaladgálhatnak. A gazdik szerint a kutyusok nagyon jól érzik magukat új otthonukban és szemmel láthatóan hálásak, hogy együtt maradhattak.

Tudtad? Magyarországon a gazdával nem rendelkező kutyusok száma 100.000 fölé tehető.