Ó, azok a csodálatos fekete macskák

0
5 239 megtekintés
Fotó: Casey Elise
Swing Szerelem Szulák
Casey Elise Los Angeles-i állatokra specializálódott ügyvéd és hobbi fotós. Fényképeivel a segítségre szoruló, otthonra váró állatoknak próbál segíteni. Ezt a sorozatát a fekete macskáknak szentelte, hogy megmutathassa szépségüket és egyedülálló személyiségüket. Az állatok West Los Angeles Animal Services és a Milo’s Sanctuary gazdira váró cicusai. 

A fekete macskák, teljesen érthetetlen okból, nem túl népszerűek. Feltehetőleg a számos babona okán, ami körüllengi őket. Az esetükben a legalacsonyabb az örökbefogadási arány és sajnos a legnagyobb az altatási szám is a menhelyeken.

Casey direkt fekete háttér előtt fotózta az állatokat, hogy még inkább hangsúlyozza egyediségüket és szépségüket, remélve, hogy ezzel ösztönzően hat majd és ennek hatására nagyobb lelkesedéssel választanak az emberek fekete cicát maguk mellé.

Reméljük igaza lesz, mert ezek a csodálatos siccek ugyanúgy megérdemlik a szeretetet és a gondoskodást, mint más színű társaik. És ha már a babonáknál tartunk, a japánoknál a fekete macska a szerencsehozó, úgyhogy innentől nem is kérdés legközelebb milyen színű cicával térj haza a menhelyről.

Maggie

Frank

Tux

Spike

Rita

Trix

Onyx

Luna

Moon

Toby

Slinky

Max

Eloise

Luna

Forrás: BoredPanda