Nem fogod elhinni mit tett a nő a csigáért amire rálépett

0
16 189 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Rengeteg történetet hallottunk már és hallunk is – hál’ istennek – azokról a fantasztikus emberekről, akik a rászoruló állatokon segítenek. Egy izraeli állatbarát nőnek hála, ez a segítés nyújtás most új mérföldkőhöz érkezett.

A nő a saját udvarán lépett rá véletlenül a csigára, amitől annak megroppant a háza, de nem hagyta magára, hanem segíteni akart rajta, így elvitte az állatorvoshoz.

Szerencsére a HaClinica állatkórház állatorvosa Tel Avivban, nem lepődött meg nagyon a dolgon és azonnal dolgozni kezdett a csiga házán, hogy meggyógyulhasson.

Az állatorvosok dokumentálták a Facebookon az eseményeket. Egy törött csigaház megjavításához precizitás és türelem kell, sok türelem, na meg, mint kiderült epoxi ragasztó.

A csiga rendkívül türelmetlen volt, de a csapatnak arra is vigyázni kellett, hogy a ragasztó csak kívül érintkezzen a házzal és még véletlenül se csöppenjen belülre.

Megérte kivárnia a folyamatot, mert sikerült összerakni a házát és visszaköltözhetett. A teljes gyógyulás még nagyon sok idő, de minden nappal egyre jobban van.

Sok boldog csigaéveket kívánunk neki!

Forrás: cuteness