Mentett kiscicával kérte meg szerelme kezét az állatbarát férfi

0
11 693 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Amikor Jerad Forsyth elhatározta, hogy itt az ideje, hogy megkérje szerelme, Kat Woodley kezét, tudta, hogy különleges lánykérést szeretne. A lehető legcukibb módon sikerült kivitelezni!

A pár egy vakrandin találkozott, nem sokkal ezelőtt határozták el, hogy bővítik a családot egy befogadott cicával is. Jerad azonnal arra gondolt, hogy mi lenne, ha ezt a két életreszóló eseményt egybefonná, és egy cica segítségét kérné a nagy kérdés feltételéhez. A macska nyakörvén ott állt a kérdés, amit a legtöbb nő hallani akar:

Hozzám jössz feleségül?

024 025 026 027 028 029 030

Kat nagyon meglepődött, nem számított rá, hogy mennyasszony lesz, de természetesen boldogan igent mondott párjának. Videó is készült az imádnivaló lánykérésről:

 

Can’t think of a better way to head into the Thanksgiving holiday! Love is in the air here at the SPCA! That’s a “Will You Marry Me?” tag on tiny kitten Gandalf! After meeting on a blind date Thanksgiving 2014, Jerad knew Kat (yes, her name is Katherine!) was the only one for him…and decided to tell her so with a proposal moments ago when she came in to adopt Gandalf! Kat thought she was being filmed for an adoption video…but we knew otherwise! Congratulations to the happy couple – lots to be thankful for!!!

Közzétette: The SPCA Serving Erie County, NY – 2016. november 23.

Forrás: boredpanda.com