Macskával gyógyul a szorongó kutya

0
4 723 megtekintés
Fotó: Samantha Kreisler
Swing Szerelem Szulák
Nincs a világon olyan lelki probléma, amit egy macska jelenléte ne csillapítana. Hiszen ki tudna ellenállni, ha egy tüneményes, selymes, doromboló gyalogszőrös szeretteljesen hozzábújik.

Amikor Samantha Kreisler úgy döntött, hogy örökbe fogadja Ladyt, tudta, hogy nem lesz könnyű dolga. Ladynek bőrproblémái voltak és emésztési gondjai, de a legnagyobb gondot az okozta, hogy belebetegedett, ha egyedül hagyták a lakásban.

“Szó szerint fizikailag beteg lett, amikor elmentem otthonról.”  Ez komoly gondot jelentett, Samantha ugyanis ekkor még diák volt, nem tudott otthon ülni egész nap a kutyája a mellett, ráadásul ez sem jelent igazi megoldást egy ilyen problémára.

Fotó: Samantha Kreisler

De szerencsére, a tökéletes megoldás szinte magától szembejött. Samantha kifigyelte, hogy Lady rövid idő alatt összebarátkozott a szomszéd Bruce nevű macskájával. Innen már egyenes út vezetett Kittyhez. A befogadott cica azonnal Lady legjobb barátja lett – együtt játszanak, együtt alszanak, gyakorlatilag el sem mozdulnak egymás mellől. A kutyát pedig mintha kicserélték volna: korábban rendszeresen hányt, ha Samantha elhagyta a lakást, most békésen, teljes nyugalomban alszik Kittyvel összebújva.

Fotó: Samantha Kreisler
Fotó: Samantha Kreisler
Fotó: Samantha Kreisler

Forrás: Metro