Letartóztatták az idős asszonyt, aki macskáit lopásra tanította

0
9 474 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy 83 éves ohio-i hölgy, Ruth Gregson érdekes bűncselekményt követett el: a macskáit arra tanította be, hogy értékes tárgyakat lopjanak.

 A hölgynek több mint 65 macskája van, akiket betanított arra, hogy a szomszédaitól és a környezetükben lévő házakból apró, értékes tárgyakat lopjanak. Több bejelentés is érkezett a rendőrségre, a lopások miatt. A rendőrök szkeptikusak voltak az üggyel kapcsolatosan, de nyomozásba kezdtek.

Nagyon meglepődtek azonban, amikor azt látták, hogy a macskák csak úgy özönlenek a néni házába, az apró tárgyakkal.

“Olyan volt, mint a Twist Olivér, csak itt nem gyerekek voltak a tolvajok, hanem a macskák. A megfigyelés során arra lettek figyelmesek, hogy 3 óra alatt tucatnyi tárgyat vittek a néninek a macskák.”

Számos áldozat arról számolt be, hogy a hölgy macskái az otthonukban jártak, miután apró, de értékes dolgok tűntek el, mint például evőeszközök, vagy ékszerek.

A hölgynél 65 felnőtt macskát és 17 kölyökmacskát találtak. A rendőrök szerint több mint 5000 házból lophattak a macskák. Az asszony házában több mint 650 ezer dollár értékű ékszert és nemesfémet találtak, a sok csillogó, de értéktelen tárgy mellett.

A rendőrök azt nyilatkozták, bár meglepte őket az eset, de már találkoztak olyan üggyel, ahol a gazdik állatokat használtak lopási célokra. 2009-ben betanított majmok voltak a tolvajok Texasban.