Letartóztatták a bulizó kacsákat

0
15 678 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Négy kacsa július 4-én éjszaka, úgy döntött, hogy nekik is jár egy kis szórakozás és megléptek otthonról. A kalandnak a zsaruk vetettek véget, mikor hosszas kergetőzés után, végül letartóztatták a szökött tollasokat.

A kacsák Cindy Osiecki házi kedvencei, aki a pennsylvaniai Great Bendben él. Amikor július 4-én éjszaka mindenki az ünneppel volt elfoglalva, szeretett madarai meglógtak az udvarról és elmentek kicsit kikapcsolódni.

A madarak nem jutottak messzire, ugyanis az egy kilométerre lévő Pump N Pantry üzlet előtt végül leparkoltak. Valószínűleg az ügyfelek kedvessége bírta őket maradásra, mert mindenki adott nekik valami nasit, mikor kijött a boltból.

Egy idő után, egyértelművé vált, hogy a kacsák sehová nem mennek az üzlet elől, elvégre nagyon jó dolguk van. Feltehetőleg az egyik vásárló értesítette a rendőröket, akik sietve meg is érkeztek a helyszínre. A vásárlók elmondása alapján a kacsák semmi rosszat nem tettek, de a letartóztatásnak határozottan ellenálltak.

A rendőrök beleadtak apait-anyait, de csak hosszas kergetőzés után sikerült elkapni a madarakat, akik hangos hápogással fejezték ki nem tetszésüket az eljárás ellen. Végül betuszkolták őket a kocsiba, lefotózták és még a Facebookra is feltették a hápogó bűnbandát.

A rendőrök a szomszédok segítségével találták meg Cindyt, aki nagyon meg volt döbbenve, mikor megtudta, hogy kacsái meglógtak, de ugyanakkor nagyon hálás és megkönnyebbült is, hogy a rendőrség ilyen humorral kezelte a helyzetet és kacsái épségben hazaértek.

A tollas bűnözők azóta is remekül vannak, boldogan úsznak és hápognak az otthonuk kertjében.

Forrás: thedodo