Lazán besétált a vacsorázók közé a cuki koala – videó

0
9 848 megtekintés
Koala (Phascolarctos cinereus) Kép: weknowyourdreams
Swing Szerelem Szulák
Nem azt mondjuk, hogy Ausztráliában mindennap megesik, de tény, hogy ott nagyobb eséllyel történik meg, hogy egy koala csúcsidőben besétáljon egy étterembe. Ráadásul úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Az Adelaide külvárosában található barbecue-étterembe hétfő este látogatott el a barátságos kis koala, amelyet egyáltalán nem zavart a tömeg: kíváncsian sétálgatott a vacsorázók között, majd a mosdó felé vette az irányt. Itt már az állatvédők várták, akik segítettek neki visszajutni a természetbe. Szerencsére, az étterem dolgozói megörökítették az esetet:

Only in Australia, having a nice dinner out with good friends, Nobuyuki Fukuda, Truly Couper and Milly Mucciante and a few other people and a gorgeous Koala we named Jeffrey just casually walks by the restaurant. Milly keeps eating and chatting. Nobu is at peace – just letting it be and me, I just jump up, run outside with a video camera, whistle to it to come back when it walks away, it did, and make sure the door is open for it to walk inside. Jeff was such a friendly little guy – best experience ever!!!#adelaidepropertymanager www.alexarealestate.com.au

Közzétette: Xenia Ioannou – 2017. június 18.

 

Forrás: nlcafe.hu