Közeleg az első éjszakai kaland a szegedi vadasparkban

0
1 632 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Az idei első kalandozás, a vakáció első szombatján, vagyis június 17.-én kerül megrendezésre. A főpróbát a vadaspark már megtartotta és izgatottan vár mindenkit a jövőheti éjszakai kalandra.

A Vadaspark, idén az első esti rendezvény időpontját előrehozta, a vakáció első szombatjára, vagyis június 17-én szombattól várják a látogatóinkat 19.00 után is. Ekkor egészen késő éjszakáig az állatkertben lehet tartózkodni, amely teljesen más képét mutatja az esti sötétben, mint amit nappal megszokhattunk. Sejtelmesebb, misztikusabb az erdő, ahol számos kifutóban még este is kinn tartózkodnak ekkor az állatok. Sokakat vonzanak az esti látványetetések és programok is. A hagyományosnak tekinthető rozsomák, oroszlán látványetetésen, a borjúfókák esti edzésén és a hüllősimogatáson túl egy újabbal kívánják kiegészíteni a látnivalókat: a barna medvék esti vacsorájával.

Természetesen, ennek volt főpróbája is, a június első péntek estéjén tartott, Dreamnights at the zoo programunkra (amelyet a világ számos állatkertjében párhuzamosan megtartanak) krónikusan beteg gyermekeket várták a szüleikkel. Ők már megnézhették már, miként bontják ki a jutazsákokból a barna medvék a számukra kedves csemegéket – vadaspark  bízik benne, jövő hétvégén is hasonló élvezettel és szemre is látványosan.

A Vadaspark színes nyári programját az állatkert honlapján láthatjátok.

A pontos program a következő lesz:

19:15-kor rozsomákok látványetetése
20.00-kor borjúfókák esti tornája
20.30-kor a barna medvék etetése
21.30-kor az oroszlánok vadásznak ismét műzebrára
22.15-kor a fekete jaguárnak készítünk némi csemegét
20.00 és 22.00 között pedig „nemszeretem” állatokkal lehet ismerkedni a terráriumházban.