Kiderült, hogy daganatos a kutyája – Egy utolsó nagy kalandra vitte szeretett kedvencét

0
9 375 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Nincsen hűségesebb, tisztább és önzetlenebb kapocs annál, mint ami egy kutya és gazdája között kialakulhat. Mikor Robert Kugler kutyusát, Bellát rákkal diagnosztizálták, a férfi elhatározta, hogy egy utolsó közös kalanddal ajándékozza meg szeretett kedvencét.

Robert 2015 májusában kapta a rossz hírt. Akkor Bella egyik mellső lábát amputálni is kellett, így még nyerhetett egy kis időt gazdájával. Az eb még csak 9 éves, de már azt mondták az orvosok, hogy csak néhány hónapja van hátra. Gazdája éppen akkor fejezte be tanulmányait, de munkakeresés helyett inkább kutyusával töltötte el azt az időt ami még megadatott nekik.

0166

“Legalább három hónapig maradtam vele otthon, megpróbáltuk összeszedni magunkat, de nem tűnt helyesnek, hogy a négy fal között üljünk és várjuk az elkerülhetetlent. Annyi élet volt még benne!” – mesélte Robert. “Elindultunk. Az életem eme fejezete csak róla szól, és a világ csodáinak felfedezéséről.”

0167

Nemcsak egy gyönyörű utolsó kalandot kapott az eb, de gazdája is lelki megnyugvásra lelt az utazás során, a múltban ugyanis több tragédia is érte. A bátyját és a nővérét is elveszítette.

0168 0169

“A bátyámat a háború vitte el 2007-ben, a nővérem pedig egy autóbalesetben halt meg két éve. Amikor ilyen közelről látja az ember hogyan ér véget egy élet, rájön, hogy mennyi álom vár még megvalósításra. Ez teljesen megváltoztatta, hogyan tekintek a világra.”

0170

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: mashable.com