Kezdetét veszi az Állatok Hete a Debreceni Állatkertben

0
203 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

 Az Állatok Világnapja alkalmából a Debreceni Állatkert az Állatok Hetén október 1-től 7-ig tematikus foglalkozásokkal, állatbemutatókkal és kedvezményekkel várja a gyerekeket.

Tematikus foglalkozásaikon zoopedagógus és állatgondozók segítségével az óvódások és általános iskolások megismerkedhetnek a felelős állattartás alapjaival, a hobbiállattartás szépségeivel és kihívásaival. Az interaktív zoopedagógiai foglalkozások remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy testközelből figyelhessék meg az állatvilág csodáit. Továbbá közreműködő partnereink is gazdag programkínálattal várják a kicsiket.

Az Állatok Hetén minden nap lesz lehetőség az állatokkal való közvetlen találkozásra az Állatbemutatókon.

A jeles nap alkalmából október 1-től 5-ig az óvodai és általános iskolai csoportok a 600Ft/fő kedvezményes állatkerti belépő megváltásával díjtalanul vehetnek részt programokon, valamint 10 fő után egy kísérő ingyenesen, a további kísérők csoportos jegyáron látogathatják az Állatkertet.

Október 5-én és 6-án, szombaton és vasárnap kézműves foglalkozások gazdagítják a családoknak szóló programot és a Vidámpark is nyitva lesz a hétvégén!

Forrás: Debreceni Állatkert