Két új fantasztikusnak ígérkező sorozattal jön David Attenborough

0
421 megtekintés
Sir David Attenborough - Kép: BBC
Swing Szerelem Szulák
Az egyik, ahogy már megszokhattuk a BBC-vel közös munka, a címe Dynasties, amely lenyűgöző képekkel mutatja be a család szerepét az állatvilágban. A másik sorozat viszont a Netflix-el forgott és az Our Planet címet viseli. 

A nyolcrészes Our Planet széria – a Bolygónk, a Föld-höz hasonlóan – az egész Földet, annak szépségét és törékenységét mutatja be 4K-s kamerákkal forgatott, lélegzetelállító képekkel. Nem mellesleg a film a Silverback Films-el közös produkció, a rendezője pedig az az Alastair Fothergill, aki a már említett Bolygónk, a Földet és a Kék bolygót is rendezte a BBC-nél. Az első epizód április 5-én érkezik, addig is itt az előzetes hozzá:

A Dynasties-hoz is kiadta már a BBC az első kedvcsináló előzetest. A sorozatot egyébként négy évig forgatták. A filmekben egy oroszlán, egy afrikai vadkutya, egy csimpánz, egy tigris és egy császárpingvin családját ismerhetjük meg. A produkció az egyedi karakterek, egyéni sorsok miatt várhatóan jóval személyesebb lesz, mint egy átlagos természetfilm.

Forrás: Origo