Kecske foglalt egy rendőrautót és megette az ügyiratokat – videó

0
950 megtekintés
Képünk illusztráció - Kép: Pixabay
Swing Szerelem Szulák
Erre szokták mondani, hogy ilyen nincs, de mégis van…Az amerikai Douglas megyei sheriff hivatala tette közzé a videót a renitens kecskéről, aki beugrott egy nyitva hagyott rendőrautóba és ott nekiállt elfogyasztani a hivatalos iratokat – írja a USA Today. Miután összerágta a papírokat és fellökte a nőt, angolosan távozott. 

A seriffhelyettes a múlt héten iratokat vitt ki egy házhoz, és arra az esetre, ha menekülnie kellene a házőrző kutyák elől, most is nyitva hagyta a járőrkocsi ajtaját. Arra azonban álmában sem gondolt, hogy egy pimasz kecske várja majd a kocsijában, akit semmi más nem érdekel, mint hogy elfogyassza a kocsiban fellelhető hivatalos papírokat.

A seriffhelyettes hiába kezdte taszigálni az állatot, az nem akart tudomást venni róla, csak arra koncentrált, hogy minél több iratot semmisítsen meg. Ezért a seriffhelyettes inkább gyorsan kimenekítette a papírokat a kocsiból.

Here is a little Friday humor to help lighten the mood. * WARNING* Before watching the video please understand that there is some mild cursing and if you are easly offended please keep scrolling. To explain what you are about to see, the deputy went to a residence to serve some civil papers. The deputy explained that due to the number of houses she visits daily, she routinely leaves her vehicle's door open because she has had to reteat on a number of occasions from vicious dogs. Never once did she expect or even consider what was about to happen this day! Eventhough she was knocked to the ground she was not physically harmed in the incident. At the end of the day we all got a little laugh out of it and we hope you do as well!

Posted by Douglas County Sheriff's Office (Georgia) on Friday, September 4, 2020

Végül ugyan sikerült a kelletlen kecskét kitessékelni a kocsiból, de cserébe a patás egy utolsó támadást még intézett, és boldogan felöklelte a serifhelyettest. Hogy teljes legyen az öröm a végére megérkeztek a mérges kutyák is, hogy a kecske védelmére keljenek. A hatóság közleménye szerint a seriffhelyettes nem sérült meg az akcióban.