Imádni való Vidra bébit mentettek meg a munkások Phoenixben

0
4 751 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Egy csatornából mentették ki az életéért küzdő apróságot az ott dolgozó emberek.  

 

A kis vidra, olyan hangokat adott ki mintha hívná az anyukáját, amikor a munkások felfigyeltek rá.  Nagyon kimerültnek látszott, és erősen küzdött az életben maradásért.  A szemtanúk állítása szerint, az utolsó pillanatban sikerült kimenteni, mielőtt feladta volna a küzdelmet.

A kimerült kis állat testét szinte ellepték a bolhák és ki volt száradva.  A munkások értesítették az illetékes szerveket, így a vidra bébi hamar biztonságos helyre került és megkezdődött a gyógykezelése. A hírek szerint a kis túlélő nagyon játékos és bárminél többet ér neki egy kis hancúrozás. Miután megerősödött és visszanyerte súlyát, egy közeli vadasparkban kapott egy második esélyt az életre. Anyukáját sajnos nem sikerült megtalálni, nem tudni mit lett vele.

Tudtad?  Hogy hazánk európai viszonylatban „vidra nagyhatalomnak” számít? Bár a hazai állomány számszerű méretéről nincs pontos információ, becslések szerint több száz egyedről van szó, ami felülmúlja az egész Nyugat-, és Észak-Európában élő állomány nagyságát.