Ilyen amikor a koala karácsonyfadísznek képzeli magát

0
454 megtekintés
Koalalalala Lalalala - Kép: 1300Koalaz - Facebook
Swing Szerelem Szulák
Ez tipikusan az a szituáció, amikor a koalamentő lecsapja a telefont, mert ki hinné el, ha felhívnák azzal, hogy – „jöjjenek mert egy koala van a karácsonyfánkon!”, és tényleg majdnem letette. Pedig a jelek szerint Ausztráliában, ha koaláról van szó, bármi megtörténhet. 

Az Adelaide-ben élő McCormic-család arra ért ugyanis haza, hogy fura dísz költözött a fára, egy cuki koala személyében. A koalát az sem zavarta, hogy egy műfenyőt próbál meg megenni, ugyanis lelkesen rágcsálta a ház díszét, miközben egyre jobban belegabalyodott az égősorba is – írja a The Guardian.

A család 16 éves kamasz leánya hagyta el szerdán utoljára a házat és mindent gonndosan ellenőrzött és becsukott, így a család arra jutott, hogy az élő karácsonyfa plüss feltehetőleg még akkor hatolt be az ingatlanba, mikor a lány otthon volt és tárva nyitva volt a ház. A McCormic-család számára nem szokatlan, hogy koalák vannak a kertben, na de karácsonyfadísz még egyik se akart eddig lenni.

Az égősorba gabalyodott és műfenyőt rágcsáló koalát végül a koalamentők menekítették ki, miután némi győzködésre elhitték, hogy tényleg nem szórakoznak velük. Mire kiértek a család már el is nevezte a koalát Daphne-nak, akit aztán a közeli bokros területen engedtek szabadon.

Via