Idén is kisztották a világ legrondább kutyája címet-videó

0
2 168 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

2022 legcsúnyább kutyájának választották egy kaliforniai versenyen a 17 éves, egyes források szerint csivava-keverék, mások szerint kínai meztelen kutya származású Mr. Happy Face-t. Az állat nem csak nagyon öreg, de daganatok és neurológiai problémák is kínozzák, pelenkázásra szorul, alig tud járni, kilóg a nyelve, a szőre nagyrészt kihullott és csak ferdén képes tartani a fejét.

Amikor a természetes punkfrizurát viselő, bántalmazó környezetből menhelyre került majd örökbe fogadott Mr Happy Face jókedvű, a gazdája szerint olyan hangot ad, mint amikor gázt ad a Dodge Ram pick upjában.-írja a 444

„Nyilvánvaló volt, hogy Mr Happy Face megérdemli a bajnoki címet. Lenyűgöző, hogy ez a kutya milyen fizikai akadályokat gyűrt le előző életében” – méltatta a bajnokot a New York Times kérdésére Debra Mathy versenybíró. Nem véletlenül. A Világ Legcsúnyább Kutyája egy 50 éve megrendezett, jótékony célú verseny, ami azt próbálja a gyakorlatban illusztrálni a nagyközönségnek, hogy a kinézetétől és állapotától függetlenül minden mentett kutya megérdemli, hogy szeressék és örökbe fogadják.

Kiemelt kép: JOSH EDELSON/AFP