Hat nap után mentettek ki egy összeomlott házba szorult kutyát

0
243 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Hat nap után mentettek ki egy összeomlott házban rekedt kutyát Seattle-ben. A lakóház egy földcsuszamlás következtében csúszott le talapzatáról. A kutya, csodával határos módon életben maradt.

Sammyt a fekete labradort a seattle-i tűzoltók szabadították ki a romok alól. A csodakutya  stabil állapotban került elő, farkát rögtön csóválni kezdte, amint meglátta gazdáját.

A földcsuszamlás január 7-én történt. A ház  tulajdonosai, James és Didi Fritts, valamint kutyáik, Sammy és Lilly is a házban voltak ekkor. A hölgy ki tudott menekülni, férjének,  azonban a hatóságok segítettek kijutni. Lilly kutya sajnos azonnal elpusztult, amikor a sár és a törmelék elvitte a házat.

Sammyt azonban sehol nem találták, ezért a tulajdonosok a következő napokban rendszeresen visszajártak a házhoz. Aztán egyszercsak meghallották a kutya halk nyüszítését. A mentőalakulatok láncfűrésszel vágták át a ház falait és padlózatát, hogy a kutyához férjenek. Óvatosan kellett eljárniuk, mert félő volt, hogy az instabillá vált ház összerogy. De Sammy-t végül épségben kiszabadítottál.

Forrás: 168 óra

Kiemelt kép: pixabay