Gondolkodj előre – Szigetelt és fűthető kutyaházak a SINB-nél

0
204 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Brr! Amikor a hőmérséklet csökkenni kezd, természetes, hogy mi, emberek egy kabát után nyúlunk, hogy melegen tartsuk magunkat. De mi vár szőrös négylábú barátainkra, amikor beütnek a mínuszok? Nem árt előre mérlegelni, hogy a szélsőséges időjárás milyen hatással lehet az ebre.
Ugyan ezt most, a hőségrekordok között kicsit nehéz elképzelni, de nem árt néha előre gondolkodni.

Fagyos időben egy kutyát sem szabad huzamosabb ideig a szabadban hagyni, de vitathatatlan tény, hogy különböző okokból bizony télen is ki kell menniük. Ilyenkor jön jól egy szigetelt és fűthető kutyaház, amely nagyszerű lehetőséget kínál a kutyus melegen tartásához. Igen ám, de korántsem mindegy, hogy milyen házat veszünk kedvencünknek, hiszen egyértelműen a gazdi felelőssége, hogy a blöki hogy érzi magát a szőrében!

Mint mindenki másnak, a kutyáknak is kényelmes menedékre van szükségük hideg időben. Egy alap, sztenderd kutyaól ugyan elhárítja az esőt és a szelet, de alig vagy egyáltalán nem biztosít meleget. A kutyaház szigetelése segít megakadályozni a hideget és megőrzi a kutya testének hőjét. A fűthetőség alternatívája elengedhetetlen minden olyan házőrző számára, akinek a szabadban kell tartózkodnia. Ez a menhely különösen fontos a kölykök és az idősebb vagy a hidegre érzékeny kutyulik számára.

A professzionális „www.doghouse.hu” a nemzetközileg elismert, magyar fejlesztésű SINB kutyaházak webportálja.

Ha elkötelezett és gondos kutyagazdi vagy, akkor ez a honlap bizony kötelező eleme az online könyvjelzőid listájának! Hogy miért? Mert ezek a prémium kaliberű szigetelt és fűthető kennelek mintegy 30 éves tapasztalattal, egyedileg fejlesztett komponensekkel, időtálló kivitelezéssel, szakszerű anyagfelhasználással és a gondos mérnöki tervezés 100 százalékos garanciájával készülnek, így használatukkal az elégedettségi mutatók – mind a gazda, mind a kutyus aspektusából – rövid és hosszú távon is a tetőfokra hágnak. Tudnod kell, hogy ez a nemzetközileg ismert és elismert márka a lelkiismeretes és akkurátus gazdi szinonimája világszerte, és a híres tenyésztők és kutyatartók is előszeretettel vásárolják. Nektek van már?

Ha már megvásároltál egy szigetelt SINB házat, akkor is vannak bizonyos trükkök a kényelem fokozása érdekében, amelyek segítségével tovább csökkenthető a hideg-tényező.

Fűtött kutyaház felállításakor vedd figyelembe az alábbi tippeket:

  • A megfelelő méretet válaszd – ebben az esetben a nagyobb nem jobb. Nyilván azt szeretnéd, hogy a kutyaház mérete tegye lehetővé a kis vagy nagy kedvenc számára, hogy kényelmesen álljon, feküdjön és üljön, valamint megforduljon. Ha viszont a ház túl nagy, annál nagyobb fűtőteljesítményre lesz szükség a helyiség melegen tartásához. Az optimális méret lehetővé teszi, hogy a házikó megtartsa a kutya saját testéből kibocsátott hőt is.
  • Óvatosan helyezd el – a házat feltétlenül védett helyre kell telepíteni, távol az alacsonyan fekvő, nyílt területektől, ahol a hideg szél és az esővíz hatással lehet rá. Keress egy fallal határolt helyet, például a garázs mellett, hogy távol tartsd a hideg és nedves hullámokat.

A SINB az egyéb kérdések terén leveszi a további teendők terhét a válladról. Minden kutyaház PUR szigetelésű oldalfalakkal készül. A teleszkópos, felnyitható tetős kialakítás szavatolja a könnyű tisztítás opcióját. A méretpontos, kopásálló szőnyeg és bejárati szélvédő függöny alternatívája pedig tovább szofisztikálja a komfort kaliberét. Különböző méretekben rendelhető, és igény szerint lapra szerelten is szállítható. És persze, ami a legfontosabb, hosszú évekig tartó blöki-boldogságot ígér.