Fél napig virrasztott a kutyussal ez a rendőr, hogy meggyőződjön róla, biztonságban van

0
4 760 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy szombat kora reggelén történt, mikor Kareem Garibaldi, a floridai Lakeland rendőrörs tisztje műszakja során egy keverék kölyökkutyára bukkant. A kicsi csupán 8-10 hetes lehetett, egyedül bolyongott az utcán, se nyakörv, se mikrochip nem volt a kutyuson, így nem tudták, mi történt vele. A férfi úgy döntött, segít az ebnek.

Kareem megetette a kutyust, és hazavitte, másnap azonban még mindig nem bukkantak a gazdáira. Állatorvosi vizitre is szüksége volt a kölyöknek, ezért a rendőr 12 órás műszakja végeztével még azt is megvárta, hogy a kutyust megvizsgálják, ugyanis meg akart bizonyosodni óla, hogy egészséges.

0251 0252

“Hihetetlenül megható volt, mikor kisétáltam a váróba, és megláttam, ahogy a rendőr és a kis kutyus egymás mellett szunyókál,” mesélte Connie Johnson, az állatklinika egyik dolgozója. “Látszott, hogy mindketten teljesen kimerültek. A férfi megpróbált ébren maradni, de még mások is vártak előttük.”

0253 0254

Miután kiderült, hogy a kicsinek kutyabaja, a rendőr visszavitte a kutyust az őrsre, ahol a legcsodálatosabb dolog történt. Az egyik diszpécser úgy döntött, befogadja őt. A kutyus a Hope, azaz Remény nevet kapta.

Forrás: boredpanda.com